Konteyner Fiyatları


Konteynerler fiyatları açısından betonarme ve ahşap yapılardan oldukça uygun fiyatlara üretilebilmektedir. Orta gelirli bir vatandaş günümüz şartlarında ev konforunu aratmayacak şekilde bir konteynerin fiyatını kolayca ödeyebilir.

Konteyner fiyatı açısından örnek bir konteyner ölçüsü verecek olursak standart konteyner dediğimiz 3x7m genişliğindeki içi boş konteyner 21m² alanı kaplamaktadır ve bu konteynerin fiyatı 4200 TL + KDV'dir.

Günümüz şartlarında komple bir binada yer alan 110m² alana sahip bir daireyi konforuna ve semtine göre yaklaşık 150-250bin TL civarında satın alabiliyorsunuz. Ayrıca bu daireler tasarımı daima firma tarafından belirlendiği için tam istediğin tasarımda bir daireniz olmuyor, onların zevkine kalmış oluyorsunuz.


 Aynı ebatlarda bir konteynerin, yani 110m² genişliğinde olan bir konteynerin size maliyeti ise ısı yalıtımı ve fonksiyonlarına göre yaklaşık 30-35 Bin TL + KDV'ye sahip olabilirsiniz.

Yani normal şartlarda bir ev istiyorsanız 110m² büyüklüğünde ve içerisinde yaklaşık 4 oda ve mutfak, wc, banyosu olan verandalı bir evi yaklaşık 30 Bin TL'ye sahip oluyorsunuz. Aradaki farkı incelerseniz 120 Bin TL civarı daha ucuza bir ev sahibi oluyorsunuz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

3x7m Konteyner Projeleri

Konteyner modelleri