Konteyner modelleri


Konteynerler pratik imalatı, ucuz olması, dilendiği yere götürülüp kullanılması ve dilendiğinde kolayca uygun fiyatlardan satılması sebebiyle oldukça rağbet görmektedir.

En çok inşaat şantiyelerinin tercih ettiği düşünülsede özellikle vatandaş tarafından köylerde bağ evlerinde, firma sahipleri tarafından sanayi bölgelerindeki işyerlerinde ofis olarak, güvenlik kulübesi, tuvalet gibi unsurlarda çokça konteyner tercih edilmektedir.


Konteynerlerin en tercih edilen ebatı ise 3m x 7m genişliğinde olan 21m² alana sahip dünya standartları ölçüsündeki konteynerlerdir. Bu konteynerlerin en başta tercih sebebi taşınması için gerekli araçların kasalarına tam olarak sığmaları, monte edilecekleri yerlerdeki alanların bu alana uygun ebatlarda olması sebebiyle çok tercih edilmektedir. Ayrıca 7m uzunluğuda bir ofis ya da bir bağ evinde gerekli olan tuvalet, banyo, mutfak, 2. oda ya da yatak odası gibi diğer ihtiyaçları içinde içerisinde kolayca yer ayarlanabilmesinden kaynaklanmaktadır.

Fazla ağır olmaması sebebiyle vinçlerin yanı sıra orta çaplı forkliftler tarafından da rahatça kaldırılıp taşınacağı kamyon ve türevi araçlara yüklenebilmektedirler.


Örnek bir bağ evi konteyneri:

Örnek bir bekçi kulübesi konteyneri:


Örnek bir şantiye konteyneri veya ofis konteyneri modeli:


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Konteyner Fiyatları

3x7m Konteyner Projeleri