Konteyner evlerin avantajları nelerdir?

Bir modüler yapı ürünü olan konteynerler geçmişte bir inşaat-şantiye alan yapısı olarak biliniyordu. Ama bu ürünler kendini aşarak konfor ve kullanım imkanları açısından artık evlere kafa tutar hale geldiler.


Konteynerlerin en önemli avantajları ise beton eve göre konteynerlerin ucuz olmaları, beton eve göre konteynerlerin kısa sürede inşaa edilmesi, beton eve göre konteynerleri dilediğiniz yere taşıyabilmeniz, ayrıca arazinizi elinizden çıkartmadan yeni bir eve sahip olmak istediğinizde sadece betonarme evinizi satarak hem paraya çeviremiyorsunuz üstüne üstlük evinizi yıkarak hem yıkma masrafı ve çıkan harfiyatı taşıtma masrafı ile harfiyatı dökeceğiniz yerin vergi masrafını yaparak zarar üstüne zarar ediyorsunuz.

Ama bir konteyner eve sahip olsaydınız arazinizi satmadan yeni bir konteyner ev almak istediğinizde eskisinide yıkmadan, harfiyat atığı masrafı ödemeden bir alıcıya satarak eski konteynerinizden de para kazanabiliyorsunuz.

Böylece hem bir sürü zararlardan kurtuyorsunuz hemde yeni yaptıracağınız konteynerinize para kaynağı oluşturabiliyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Konteyner Fiyatları

3x7m Konteyner Projeleri

Konteyner modelleri